Komentar Terbaru

Sun Gegurit



Karanganyar, 3 Januari 2018
A.N. Setiawan


kaanan jaman saiki 
tèknologi saya ndadi 
cepet kebak inovasi 
tuwa enom ora kèri 
srawung makarya nyawiji 
tansah njaga ati lathi 
uga bisa ngerim driji



Instagramku