Komentar Terbaru

Kuwat Iku



Karanganyar, 2 Januari 2018
A.N. Setiawan


dudu wong sing bisa nglunthung donya 
dudu wong sing bisa nggantung nyawa 
kaya déné banyu udan nyirep panasing angkara 
kaya déné sliramu bisa mbekeb kareping nepsu 
ora usah kesusu, ora usah kesusu, nggugu utamaning laku



Instagramku