Komentar Terbaru

Joglo



Karanganyar, 7 Januari 2018 
A.N. Setiawan


omah wis owah 
trah wis pecah 
lemah wis pisah 
crah dadi bubrah 
ora nggenah, ora nggenah

omah ora owah 
trah saya tambah 
lemah saya berkah 
mbah dadi bungah 
aku nggenah, aku nggenah



Instagramku