Komentar Terbaru

Rasa Donya



Karanganyar, 1 Agustus 2015

A.N. Setiawan


ana tresna jroning rasa

manunggal dadi crita
nyata ing donya
antaraning manungsa
lan sing rumangsa
sapa?



Instagramku