Komentar Terbaru

Tiyang Alit



Depok, 23 Mei 2014 
A.N. Setiawan


patang rasa jroning ati
campuring rasa dadi siji
dhuh Langit,
tangismu uga tangisku
bungahmu uga bungahku
petengmu dadi petengku
padhangku dadi padhangku
Gusti, kula mung tiyang alit



Instagramku