Komentar Terbaru

Tembang Urip



Bekasi, 26 April 2013
A.N. Setiawan


wosing dhiri, ana tembung
ana karep
maksud, isi
ambegan sajroning urip

urip ing jagad
kang nyata iki
kang sedhela iki



Instagramku