Komentar Terbaru

Ratnakanya



Karanganyar, 9 Januari 2018 
A.N. Setiawan


sléndhang sutrané mobat-mabit 
ririh mulas soré 
kuning ayu mratani langit 
rèrèh nengsemaké 
kang manggon ing kulon 
ruruh manis èsemé 
alon-alon kelakon



Instagramku