Komentar Terbaru

Amarilisari



Karanganyar, 10 Januari 2018 
A.N. Setiawan


jingganing kusuma megar dumadi 
embun-embun nètès nelesi katon 
ron-ron mbeksa asmara sejati 
kasirep atising angin saka kulon

kalandara sumunar mekar alon 
cahyané sumurup ing ilining banyu 
kadya emas sinangling kalangon 
paring daya kasampurnaning hayu



Instagramku