Recent Comments

Tiyang Alit


Depok, 23 Mei 2014
dening Arif Nur Setiawan

patang rasa jroning ati
campuring rasa dadi siji
dhuh Langit,
tangismu uga tangisku
bungahmu uga bungahku
petengmu dadi petengku
padhangku dadi padhangku
Gusti, kula mung tiyang alit.



*Sumber Gambar: tribunnews

Instagramku