Recent Comments

Tembang Urip


Bekasi, 26 April 2013
oleh Arif Nur Setiawan

wosing dhiri, ana tembung
ana karep
maksud, isi
ambegan sajroning urip

urip ing jagad
kang nyata iki
kang sedhela iki


*Sumber Gambar: antarafoto

Instagramku