Recent Comments

Mega Biru


Depok, 16 Maret 2013
dening Arif Nur Setiawan

daksawang mega biru iku,
dakcenthelake gegayuhan uripku,

apa iku salah?
mung wae aku pancen eling
ora bakal urip ing ngakasa, Biyung

Bapa, aku wus diwasa
matur sembah nuwun ing samubarang prakara
mugaa kasarasan, kamulyan, kabagjan iku tansah nyawiji
ing mburi.



*Sumber Gambar: FUSI

Instagramku